Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Стіборовський С$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. |
Левіт І. Б. Дослідження процесів відновлення напівфабрикату з топінамбура і цикорію [Електронний ресурс] / І. Б. Левіт, С. Е. Стіборовський, Ю. В. Османова, Д. С. Афенченко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. - Вип. 31. - С. 255-261. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2013_31_33
| 2. |
Стіборовський С. Е. Наукове обґрунтування використання вторинної сировини в технологіях функціональних добавок для січених виробів [Електронний ресурс] / С. Е. Стіборовський, О. О. Сімакова, А. В. Слащева, Ю. О. Нефедов // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 92-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_13
| 3. |
Стіборовський С. Е. Дослідження властивостей печінкових мас за умови додавання пребіотичної суміші [Електронний ресурс] / С. Е. Стіборовський, І. Б. Левіт, Ю. В. Османова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 91-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_19
| 4. |
Ільдірова С. К. Технологія виробів з пісочного тіста з використанням дикорослої розторопші плямистої [Електронний ресурс] / С. К. Ільдірова, С. Е. Стіборовський, О. В. Старостєлє // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 91-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_30
| 5. |
Ільдірова С. К. Використання інулін-хітозанового комплексу (ХІК) у виробництві виробів з дріжджового тіста [Електронний ресурс] / С. К. Ільдірова, С. Е. Стіборовський // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 150-153. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__45
|
|
|