Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Реферативна база даних (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Стіборовський С$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.

Левіт І. Б. 
Дослідження процесів відновлення напівфабрикату з топінамбура і цикорію [Електронний ресурс] / І. Б. Левіт, С. Е. Стіборовський, Ю. В. Османова, Д. С. Афенченко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. - Вип. 31. - С. 255-261. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2013_31_33
Попередній перегляд:   Завантажити - 457.706 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Стіборовський С. Е. 
Наукове обґрунтування використання вторинної сировини в технологіях функціональних добавок для січених виробів [Електронний ресурс] / С. Е. Стіборовський, О. О. Сімакова, А. В. Слащева, Ю. О. Нефедов // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 92-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 490.577 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Стіборовський С. Е. 
Дослідження властивостей печінкових мас за умови додавання пребіотичної суміші [Електронний ресурс] / С. Е. Стіборовський, І. Б. Левіт, Ю. В. Османова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 91-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 188.076 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Ільдірова С. К. 
Технологія виробів з пісочного тіста з використанням дикорослої розторопші плямистої [Електронний ресурс] / С. К. Ільдірова, С. Е. Стіборовський, О. В. Старостєлє // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 91-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_30
Попередній перегляд:   Завантажити - 333.764 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Ільдірова С. К. 
Використання інулін-хітозанового комплексу (ХІК) у виробництві виробів з дріжджового тіста [Електронний ресурс] / С. К. Ільдірова, С. Е. Стіборовський // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 150-153. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__45
Попередній перегляд:   Завантажити - 176.757 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського